El centre
Campanyes
Taulell d'anuncis
Adopta'm
Troba'm
Col·laboradors
Normativa
Av√É∆í√ā¬≠s legal

Per fer la web més accessible, s'han seguit els criteris internacionals acceptats per Web Accessibility Iniciative (WAI), un organisme internacional que treballa perquè cap col·lectiu no sigui objecte de discriminacions en l'entorn web.

* Utilització de codi (x)html, que permet crear documents estàndard i una estructura neta.
* Posicionament del contingut mitjançant css i sense taules sempre que ha sigut possible. Els lectors de pantalla per a persones amb disminució visual i invidents llegeixen el document d'una manera lògica.
* La mida de la lletra i els colors es poden modificar amb les eines del navegador per adaptar-los a persones amb dificultats visuals.
* Descripcions alternatives de les imatges.
* L'√ļs de javascript (men√ļs, etc.) √©s una possibilitat, no una necessitat. Sempre s'ofereix una alternativa als usuaris que tinguin el javascript desactivat o versions antigues sense suport de DOM.

Valid XHTML 1.0 Transitional   Icono del Nivel Doble-A de conformidad con las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI   Valid CSS!

S'han utilitzat eines estàndards i accessibles sempre que ha estat possible. En els casos en què no ha pogut ser així (per exemple, algunes funcionalitats creades amb javascript) s'ha buscat una alternativa per fer la informació accessible.

En els casos en què la web planteja reptes d'accessibilitat complicats de resoldre, el portal sempre ofereix un accés directe al mapa de la web per facilitar la navegació.

Adopta'm
Ajuntaments
Ajuntament Badalona
Ajuntament Sant Adrià del Besos
Ajuntament Santa Coloma de Gramanet
Activitats
Millores al CCAAC Barcelonès
Lloc: 
Data: 
Llegir més
Consell Comarcal del Barcelonès Diputació de Barcelona Ajuntament de Badalona Ajuntament de Sant Adrià Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet